Dybbuk Box: Sebuah Kotak Laknat Yang Kamu Boleh Beli Di EBay

Admin pertama kali dengar tentang Dybbuk Box ini apabila terserempak dengan seorang Youtuber bernama Prince Meed. Dia seorang Malaysian yang beli kotak itu untuk youtube channelnya. Dia ada keluar dua episod tentang pengalamannya membuka kotak itu. Apa dia lalui agak seram, Admin percaya dia tidak menipu dan kotak itu memang laknat.

Apa itu Dybbuk Box?

Sebuah kotak laknat yang kamu boleh beli di Ebay. Katanya ia dari Negara Chile.

Apa yang pelik tentang kotak itu?

IKLAN

Sebenarnya tak ada la pelik apa, untuk membukannya agak susah kerana kotaknya telah di wax dengan lilin.

Apa di dalamnya?

Setiap kotak ia berlainan. Ada yang dapat telur busuk. Ada juga yang dapat sepasang kasut bayi. Ada juga yang paku yang di balut dengan tali.

IKLAN

Apa yang buat Dybbuk Box ini berhantu?

Setiap orang yang membukanya akan terus di ganggu. Dari ketukkan di dinding ke gambar di dinding jatuh ke lantai. Ada juga yang kata apabila sentuh kotak ini, kamu akan di laknat. Seperti terjadi kepada Post Malone. Selepas sentuh kotak itu, dia di uji dengan malapetaka demi malapetaka. Kapal terbang dia rosak. Eksiden. Macam-macam lagi.

Berapa harganya?

IKLAN

Harganya berlainan juga. dari RM 50 hingga RM 200. Mungkin lagi mahal seseorang itu beli, lagi kuat sihirnya.

Konklusi?

Kita tahu bahawa setiap makhluk ghaib boleh di simpan atau di tangkap melalui objek yang tertutup. Tidak terkejut dengan cara kotak itu di wax, bahawa dalam itu ada makhluk ghaib. Kalau suruh admin order satu… Memang tak la!

Dybbuk Box: Sebuah Kotak Laknat Yang Kamu Boleh Beli Di EBay

Dekat seeNI keras, sebab tu MEREMANG habis!
Jom download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI